Actueel

Webinar onderzoeksresultaten EVER

In dit webinar presenteerde het Team van EVER, bestaande uit Birch, VU, UU en Tilburg University de resultaten van verschillende meerjarige onderzoeken, gefinancierd door ZonMW.
Lees meer

Webinar Arbeidsmarktknelpunten en vacaturedata

Bekijk het eerste webinar van 2023 terug waarin Anet Weterings van PBL een presentatie gaf over het onderzoek naar arbeidsmarktknelpunten in het klimaatbeleid en Birch en de Universiteit Utrecht een presentatie gaven over het gebruik van Vacature/LinkedIn data.
Lees meer

Webinar Actieagenda Next Step Circulaire Economie en het MRA strategienetwerk.

Bekijk hier het webinar van 8 december 2022 terug waarin Joost van Hoorn en Johan van Zeist presentaties gaven over de Actieagenda Next Step Circulaire economie en het MRA strategienetwerk.
Lees meer

Webinar Energiecrisis en interventies

Bekijk hier het webinar van 6 oktober 2022 terug waarin Jasper Lukkezen van ESB een presentatie gaf over de energiecrisis en Jeroen Stellmacher een overzicht gaf van getroffen maatregelen op lokaal, nationaal en internationaal niveau.
Lees meer

Webinar crisisdynamiek en Brede Welvaart

Bekijk hier het webinar van 7 juli 2022 waarin Bas van der Starre, Jan Peter van den Toren, Erik Stam en sjoerd Hardeman presentaties gaven over de dynamiek in de crisis en Brede welvaart in Nederlandse regio's en de effecten van Corona daarop.
Lees meer

Webinar Regionale bedrijvendynamiek

Bekijk hier het webinar van 2 juni 2022 terug waarin Jasper van Dijk, Natalie Burgers en Jan Peter van den Toren spraken over regionale bedrijvendynamiek, Regiodeals en het vervolg van EVER.
Lees meer

Webinar Oekraïnecrisis en economische transities

Bekijk hier het webinar van 7 april 2022 terug waarin Ad van Ginneken en Jorn Koelemaij presentaties gaven over de Oekrainecrisis, de transitie naar een nieuwe economie, en bedrijvigheid in gemeenten.
Lees meer

Webinar Covid-19 en baanpolarisatie

Bekijk hier het webinar van 3 maart 2022 terug waarin Mathieu Steijn een presentatie gaf over zijn onderzoek "Covid-19 en baanpolarisatie op regionale arbeidsmarkten".
Lees meer